Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

SONNENMACHT Aloe ferox - divoká aloe 1 l

Přidat recenzi

Mikula - 1 l

Aloe ferox je divoce rostoucí druh aloe, která pochází z hornaté oblasti jižní Afriky. Na celém světě existuje přes 300 druhů aloe, ale ferox lze najít pouze v několika... více »

Kde koupit

• Kvalitní Aloe
  • Bez chemie a konzervantů
  • Výborná na regeneraci pokožky
  • Detoxikace

Tato aloe by měla mít více účinných látek,než klasická což je fajn.Používala jsem jí i na pleť kvůli hydrataci a i na dekolt.Kůže v dekoltu po aplikaci aloe vypadala opravdu o poznání lépe a jemněji.
Drobné "ranky" na kůži rychle zahojí a zregeneruje "postižené místo" na pokožce.
Velmi si cením,že jde jen o čistou aloe bez různých dochucovadel,konzervantů,fruktozy a vody!
Chce to opravdu číst složení,ne si jen přečíst jen účinky!Protože spousty aloe jsou ředěné vodou,nebo jde jen o extrakt atd.Proto tuhle Aloe můžu doporučit.Jsem s ní spokojená.O účincích na tělo zevnitř snad ani nemusím psát :)
Jedinou nevýhodu je,že po otevření je třeba ji spotřebovat do 8 až 10ti dnů.Což mě docela znepokojilo aby mi "neprošla",byla by to škoda,ale když sem jí užívala vnitřně dle stanovených dávek plus ještě zevně tak za 9 dnů je spotřebovaná.

• Je tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne