Nejnovější recenze ze sekce Šťávy
Budu ho potřebovat
- Dříve byla pod názvem DELICADE. Užívám ji již několik roků a mohu pouze doporučit.
Pomáhá mi pro mé zdraví, je to přírodní produkt.
- Je to přirodni produkt a je to dlouhodoba zaležitost,za 20 dni se nic neřeši
- Jde o to že timto produktem "Goji" nejsou vedlejši negativni učinky jak u klasickych leku
Ma největši rozsah léčeni
Po 2 dnech se mi upravili zaživaci problemy,ktere trvaly už 2 měsice.
Produkt doporučuji sam sem ho objednaval pro 6 staršich klientu.
- +
doporučuji
- přijatelnou chut´,vůně po chemii
- po 10 dnech jsem zaregistrovala jen polovinu léčivého účinku a naopak těžký žaludek a pálení žáhy,zácpu
hodnotím asi na 50
- Kvalitní Aloe
- Bez chemie a konzervantů
- Výborná na regeneraci pokožky
- Detoxikace
Tato aloe by měla mít více účinných látek,než klasická což je fajn.Používala jsem jí i na pleť kvůli hydrataci a i na dekolt.Kůže v dekoltu po aplikaci aloe vypadala opravdu o poznání lépe a jemněji.
Drobné "ranky" na kůži rychle zahojí a zregeneruje "postižené místo" na pokožce.
Velmi si cením,že jde jen o čistou aloe bez různých dochucovadel,konzervantů,fruktozy a vody!
Chce to opravdu číst složení,ne si jen přečíst jen účinky!Protože spousty aloe jsou ředěné vodou,nebo jde jen o extrakt atd.Proto tuhle Aloe můžu doporučit.Jsem s ní spokojená.O účincích na tělo zevnitř snad ani nemusím psát :)
Jedinou nevýhodu je,že po otevření je třeba ji spotřebovat do 8 až 10ti dnů.Což mě docela znepokojilo aby mi "neprošla",byla by to škoda,ale když sem jí užívala vnitřně dle stanovených dávek plus ještě zevně tak za 9 dnů je spotřebovaná.
dle očekávání
- chutné, zdravé, přírodní
- nemám
skvělý výrobek za dobrou cenu
- Líbí se mi na ní, že není hořká a já mám pocit, že konečně něco dělám pro očištění organizmu.
Vzhledem k tomu, že jsem šťávu Aloe vera již v minulosti užívala, ale od jiného výrobce, zklamalo mě, že se mi po týdnu šťáva zkazila a musela ji vylít. U této šťávy zatím tuto zkušenost nemám.
- výborný produkt s lehce karamelovým aroma
Doporučuji
super, používáme už dlouho
- Používám ji většinou na vaření - krátké na rajské omáčky, polévky.
- Je to rychlý pomocník a zdravý :)
je výborná
- rychlý zdroj vitamínů v přirozené kvalitě BIO
Je výborná :)
Zobrazuji 1 - 13 ze 13 recenzí