Nejnovější recenze ze sekce Šťávy
- Znám, výborná
- Již jsem měla, výborná
- Zajímavá chuť
- Chutná
- Perfektní chuť i aroma, jako sirup do vody výborný na léto
Je to vánoční dárek.
Je to vánoční dárek.
Již po 3 jsem zde nakoupila, dala rodině a nemohou si tyto tekuté čaje vynachválit, jako já. Klasický čaj nepiji od dětství. To mě je přes 58 roků ! Jedině tyto již piji pravidelně. Děkuji této firmě za tyto výrobky a doufám že ještě nové čaje přibydou.
- Kdo má rád vodu se šťávou tomu vřele doporučuji. Lesní plody jsou dost sladké, stačí dát kapičku do skleničky a máte ušetřeno spoustu peněz. Výborný je i sirup s pomerančovou příchutí..
- Čistě přírodní produkt
- Krásně zahřeje
- Ok
Výborná chuť
- Dobrý chuťově
- Nepění nějak extra
- Jako Mirinda
Cena dobrá, až se začnou zálohovat lahve, tak přestanu kupovat sycený nápoje trvale a přejdu na trvalo na sodastream :D
- poctivý sirup
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »