Původ :
Karamel jednoduše znamená karamelizovaný cukr. Tradičně je získáván tavením cukru v hrnci ve vařící vodní lázni, kde vzniká nezaměnitelně bohaté aroma a typická barva...
Původ :
Karamel jednoduše znamená karamelizovaný cukr. Tradičně je získáván tavením cukru v hrnci ve vařící vodní lázni, kde vzniká nezaměnitelně bohaté aroma a typická barva...
Karamelový sirup Monin bez cukru je chuťově moc dobrý. Nejčastěji ho používám do kávy, ale dá se použít všelijak, třeba do dezertů, např. do palačinkového těsta.
Karamel jednoduše znamená karamelizovaný cukr. Tradičně je získáván tavením cukru v hrnci ve vařící vodní lázni, kde vzniká nezaměnitelně bohaté aroma a typická barva karamelu. Karamel je oblíben jako hlavní chuťová složka, ale také jako doplněk harmonie dalších příchutí. MONIN Caramel bez cukru je vyroben z cukralózy, což je bezkalorické sladidlo. Cukralóza je výtažkem ze samotného cukru. Nabídne Vám sladkou příchuť bez obvyklé „kovové“ pachutě, která provází ostatní sladidla. Tento výrobek byl testován a schválen od roku 1991. Osvědčil se jako dokonale bezrizikový pro děti, těhotné ženy i diabetiky. Nechte se hýčkat sladkou plnou chutí karamelu... a bez pocitu viny!!!!!
Barva :
Tmavě jantarová s měděnými odlesky
Chuťové vlastnosti :
Silná, specifická vůně mírně připečeného karamelu. Dlouhotrvající sladká příchuť
Doporučení :
Co nás u MONIN Caramel bez cukru nepřestává udivovat je ta dlouhotrvající příchuť v puse. Rádi jej mícháme převážně s čaji, kde plně odhalí své jedinečné aroma.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Karamelový sirup Monin bez cukru je chuťově moc dobrý. Nejčastěji ho používám do kávy, ale dá se použít všelijak, třeba do dezertů, např. do palačinkového těsta.