Jedlé kaštany přivezli do kontinentální Evropy poprvé obyvatelé Sardinie, proto se jim také někdy říká „sardinské ořechy“. Kaštany mohou být vařené, dušené nebo pečené vcelku...
Jedlé kaštany přivezli do kontinentální Evropy poprvé obyvatelé Sardinie, proto se jim také někdy říká „sardinské ořechy“. Kaštany mohou být vařené, dušené nebo pečené vcelku...
Jedlé kaštany přivezli do kontinentální Evropy poprvé obyvatelé Sardinie, proto se jim také někdy říká „sardinské ořechy“. Kaštany mohou být vařené, dušené nebo pečené vcelku. Uvařené se podávají také jako příloha k hlavnímu chodu. Kaštany konzervované v sirupu nalézají své použití v koláčích, dezertech a cukrovinkách. Vyzkoušejte skvělý Monin Chestnut sirup a dodejte jedinečnou chuť i svým nápojům.
Barva: zlatá, mírně zakalená
Chuť: vůně tradiční francouzské vánoční cukrovinky „Maron Glacé“ se stopami vanilky a karamelizovaného cukru. Jemná dlouhotrvající chuť kaštanového krému s vanilkovými prvky
Tipy: Monin Chestnut má lehkou a hebkou chuť, kterou může obohatit chuť vaší nejlepší kávy, cappuccina nebo latté. Ale pokud chcete dodat opravdu moderní trendy chuť tak Monin Chestnut ve své kávě zkombinujte s Monin Caramel sauce
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.